Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kraj špekulacija: Anthony u Netsima !?

Saga o Carmelo Anthonyu bi uskoro mogla dobiti svoj svršetak. Prema pisanju priznatih amerièkih medijskih kuæa, (po)najbolji krilni košarkaš svijeta mogao bi svoju karijeru nastaviti u New Jerseyju. Spominje se trostruka zamjena izmeðu njegovih Nuggetsa, Netsa i Cavaliersa.

Prema trenutnim špekulacijama izgleda da bi Carmelo otišao u New Jersey, a zajedno s njim bi otišao i Al Harrington.

U zamjenu za spomenuti dvojac èelnici Nuggetsa oèekivano bi preuzeli ovlasti nad perspektivnim Derrickom Favorsem, ali i nad Devinom Harrisom. Uz to od Netsa bi dobili i tri izbora prve runde NBA drafta.

U toj cijeloj prièi izgleda da bi najlošije prošli upravo najlošiji. Naime, Cavaliersi bi preuzeli ugovor Troya Murphya, èiji trenutno iznosi ogromnih 12 milijuna dolara po sezoni, no moramo spomenuti kako je to ujedno i njegova zadnja godina ugovora.

Moramo spomenuti kako u toj razmjeni veliku ulogu igraju prava na izbore na dolazeæim draftovima. Naime Netsi su u nedavnom tradeu dobili dodatne pickove u prvoj rundi, èak ukupno njih pet imaju u naredne dvije godine, što ima i dodatnu težinu u razmjeni pogotovo kod momèadi koji kreæu u rebudiling, a jedna od njih je sigurno i Cleveland Cavaliers.

Za kraj nemojmo zaboraviti kako Carmelo ima još oko dva mjeseca da odluèi gdje æe nastaviti svoj košarkaši put, sigurno ponuda neæe manjkati, ali isto tako je èinjenica kako profil igraèa poput Carmela u 27. godini života želi odmah (nastavljati) pobjeðivati i biti konkurentan (ili konkurentniji) za naslov prvaka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE