Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kratkoročni ugovor dobra opcija za Kevina Duranta?

Činjenica je da bi Kevin Durant mogao zaraditi mnogo više novca potpisavši 1+1 ugovor, da bi bio slobodan za supermaksimalni ugovor u 2017. i zadržao opcije otvorenim ovisno o tome što Russell Westbrook i Serge Ibaka odluče u free agency periodu.

On nije tip osobe koji želi flertovati s mnogim ponudama kao slobodan igrač“, rekao je izvor blizak Durantu. „To mu jednostavno nije u ličnosti. On voli stabilnost i potpisivanje kratkoročnog ugovora više puta za njega predstavlja kocku. Ne želi prolaziti kroz taj proces dva puta, to nije sigurna stvar.“

Durant također nema interes za visokoprofilnu turneju u ljetnom periodu, poput one koju je svojevremeno priredio LeBron James.

To nije dio mene, jednostavno nisam takav tip osobe“, prethodno je izjavio Durant.

Postoji popratni rizik pri potpisivanju jednogodišnjeg ugovora u slučaju povrede, dok se s Durantom mogu povezati problemi sa stopalom i više operacija istog tijekom protekle sezone.

Durant će ove godine biti definitivno najatraktivnije ime na tržištu, a za njegov potpis kao glavni kandidati se, osim Oklahome, spominju Los Angeles Lakersi, Washington Wizardsi, Boston Celticsi i potencijalna supermomčad Golden State Warriorsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE