Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Krause i Jordan još uvijek u lošim odnosima

Jerry Krause pomogao je u sastavljanju momèadi koja je osvojila 6 naslova kao glavni menadžer Chicago Bullsa, pa ipak, nikada nije bio u dobrim odnosima sa svojim glavnim igraèem, Michaelom Jordanom.

Jordan i Krause nisu se uvijek slagali oko dovoðenja novih igraèa u momèad. “Savjetovao sam se sa Michaelom i Scottie Pippenom o Dennisu Rodmanu rekao je Crause za Boston Globe. “Pitao sam ih smeta li im da ga dovedemo, ali oni nisu mogli donjeti konaènu odluku.”

Jordan je htio da momèad odabere Joea Wolfa na draftu 1987., ali Krause je odabrao Pippena. “Nismo bili bliski, a nismo ni sada,” kaže Kraus za Jordana. “I to je u redu. Imali smo isti uspjeh kao Bill Russell i Red Auerbach, ali ne i isti odnos. Obojica smo bili tvrdoglavi, stalno smo se zadirkivali. Ja bih mu govorio kako mora još puno raditi da bi sustigao Earla Monroea na što bi on opsovao. Ipak sam mu, nakon što se umirovio prvi put, priznao da je bolji od Monroea. Michael je bio pravi profesionalac u svakom smislu. Zaista je razumio što znaèi biti profesionalac. Mogao je biti vrlo naporan kod potpisivanja ugovora, ali nikad nije bio takav.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE