Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kreće playoff NBA lige

Večeras počinje ono što su ljubitelji NBA košarke s velikim nestrpljenjem čekali, konačno kreće playoff. Kako je jedan naš čitatelj zgodno rekao: “Sada ćemo vidjeti ‘ko igra basket, a ‘ko je nabijao statistiku”.

Playoff otvaraju 76ersi protiv Netsa u 20.30h po našem vremenu. Sixersi predvođeni Embiidom i Butlerom dočekuju Netse iza kojih je odličan prvi dio sezone. Blagi favoriti su Sixersi, ali smatramo da će se vrlo dobre Netse puno toga pitati u ovoj seriji.

Od 23 sata Raptorsi ugošćuju Magic. Toronto je izraziti favorit, vođen odličnim Kawhi Leonardom i Pascalom Siakamom. Veliko iznenađenje bilo bi da Orlando ozbiljnije zaprijeti Torontu.

U 2 sata aktualni prvaci Golden State Warriorsi su domaćini Los Angeles Clippersima našeg Ivice Zupca koji su uhvatili zadnji vlak i ušli u playoff. I više nego očigledno je da će se ovdje sve pitati Currya i ostatak njegove družine.

Prvi dan playoffa zaključuju Denver i San Antonio s početkom u 4.30 po hrvatskom vremenu. Iako su Nuggetsi imali znatno bolji regularni dio sezone od Spursa, Gregg Popovich majstor je doigravanja i sigurno će imati argumente kako bi ovu seriju napravio neizvjesnom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE