Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Krisa Humphriesa očekuje minutaža protiv Cavaliersa

Nakon što su u prvoj rundi riješili neugodne Kelte, Hawkse čeka jedan izuzetno težak protivnik u drugoj rundi playoffa Istočne konferencije. Tu ih čekaju njihovi krvnici iz prošle sezone, Cleveland Cavaliersi, predvođeni trojkom James-Irving-Love. Hawksi će imati mnogo posla i trebati će im svaka moguća pomoć, a čini se kako će trener Mike Budenholzer u svoju rotaciju dodati i bivšeg igrača Washingtona, Brooklyna, Phoenixa, Bostona, Utaha, Toronta i Dallasa, te čovjeka koji je nama svima najviše poznat kao bivši muž Kim Kardashian, Krisa Humphries.

Inače, on je sezonu počeo u Wizardsima koji su ga poslali u Phoenix kao dio paketa za Markieffa Morrisa, a u Sunsima je „trajao“ četiri utakmice prije nego što su ga Sunsi otpustili. Hawksi su ga pokupili do kraja sezone i tu je bio sasvim prosječan tokom regularne sezone, dok je u playoffu dobio samo devet minuta u utakmici 5 kada su Hawksi već vodili 29 poena razlike. Jednostavno, za Humphriesa nije bilo mjesta jer se trener Budenholzer često odlučivao za manje i brže petorke sa Mikeom Muscalom i Mikeom Scottom, pa je on dobijao vrijeme na kapaljku. Ipak, čini se kako se mijenja sreća za Humphriesa.

Naime, Coach Bud je izjavio: „Mislim da će nam trebati Kris u ovoj seriji, kao i Muscala i svi ostali. Mislim da je Kris uvijek spreman. Vrlo je nervozan i mislim da će mi reći kada je spreman da igra. Cleveland je igrao sa par različitih stilova ali Tristan Thompson i generalno skokovi su dio igre u kojem će nam pomoći Kris. Ali u svojoj prošloj seriji su na parket slali dosta niskih postava, kao i Boston protiv nas, tako da vidim kako će nam dosta Kris trebati, ali trebati će nam i Mike Muscala.“

Prva utakmica ove serije se igra večera u 1 poslije ponoći, a preview čitave serije možete naći ovdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE