Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Krka bez šansi protiv Cedevite

Košarkaši Cedevite nakon osmog kola najbolje su rangirani hrvatski klub u regionalnoj  ABA ligi. Veèerašnjom pobjedom nad  slovenskim aktualnim prvakom Krkom popeli su se na treæe mjesto koje je juèerašnjim porazom od Zlatoroga izgubio umorni Partizan.

Bez puno stresa i trošenja momèad Cedevite uvjerljivo je na domaæem parketu savladala Krku 89:67. Veæ u prvoj èetvrtini ekipa iz Podsuseda došla je na plus 8, da bi do kraja prvog poluvremena prednost poveæali na velikih 18 poena razlike. Do kraja utakmice Cedevita nije popuštala, te došla na konaènih 22 poena razlike.

Najbolji u redovima Cedevite bio je Miro Bilan sa 19 poena i 7 skokova, pratili su ga Matjaž Smodiš sa 13 poena, 4 skoka i 1 asistencijom, Marino Baždariæ sa 13 poena te Marko Car sa 12 poena. Momèadi Cedevite veèeras se prikljuèio i Dontaye Draper koji je poèeo s treninzima nakon lakše ozljede i preskakanja utakmice sa Spartakom. U 16 minuta što ih je proveo na parketu nije se upisao meðu strijelce, ali je pomogao ekipi sa 7 asistencija i 2 skoka.

Gostujuæu ekipu predvodio je Jerome Adolphus Jordan sa 13 poena, 8 skokova i 1 asistencijom, te Zoran Dragiæ i Allan Ray sa po 10 poena.

Cedevita u utorak ugošæuje Bayern, i nada se prvoj pobjedi u EuroCupu. Uz Cedevitu i Bayern u skupini su još Treviso i Petersburg. Krka pak u sljedeæem kolu ABA lige doèekuje Crvenu Zvezdu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE