Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kukoč: Kerr zna sve o košarci, ali ne znam je li spreman biti trener

Umirovljeni hrvatski košarkaš Toni Kukoč komentirao je mogućnost da njegov nekadašnji suigrač Steve Kerr postane trener New York Knicksa.

Momčad iz Velike jabuke nije se plasirala u doigravanje NBA lige po prvi put nakon 2010. godine. Očekuje se da će trener Mike Woodson u sljedećim danima dobiti otkaz, a već se dulje vrijeme spominje da će novi predsjednik kluba, legendarni trener Phil Jackson, na klupu dovesti svoga bivšeg igrača Stevea Kerra. Ovaj je dvojac uspješno surađivao tijekom pet sezona u Chicago Bullsima, kada je dio momčadi bio i Kukoč.

“Dobro poznajem Stevea Kerra i njegov košarkaški kvocijent inteligencije je stvarno visok. Steve zna sve o košarci”, rekao je Kukoč u razgovoru za SiriusXM Radio.

Splićanin ipak ima i određene dvojbe kad je u pitanju Kerrov mogući angažman u Knicksima.

“Brine me ima li Steve volje biti trener, putovati, provoditi toliko vremena po hotelima, svlačionicama, na utakmicama. Ne znam je li spreman za to. Ako jest, ne vidim zapreka tome da bude dobar trener.”

Kerr (48) je od 2007. do 2010. bio glavni menadžer Phoenixa, ali nikad dosad nije radio kao trener. U igračkoj je karijeri osvojio pet naslova NBA prvaka, tri s Bullsima i dva sa San Antonio Spursima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE