Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kurt Thomas veèeras igra tisuæitu utakmicu

Centar Chicago Bullsa Kurt Thomas veèeras æe postati jedan od 96 igraèa koji su u NBA ligi odigrali 100 utakmica kada Chicago Bullsi ugoste Charlotte Bobcatse.

“Slomio sam gležanj èetiri puta u dvije godine”, rekao je Thomas misleæi na samo 23 utakmice koje je odigrao u svojoj drugoj i treæoj NBA sezoni. “Mnogi su mislili da je moja karijera gotova. Smatram velikim uspjehom što sam se vratio nakon toga i došao do ove toèke u svojoj karijeri. Kevin Willis mi je rekao kada sam bio novak, a to je bila njegova dvanaesta sezona u ligi, da æe vrijeme brzo proæi. Mislio sam da se samo šali, nisam mu vjerovao. Ali vrijeme je zaista proletjelo. Èini mi se kao da mi je ovo treæa ili èetvrta godina u ligi.”

Thomas je sa svojih 38 godina drugi najstariji igraè NBA lige, stariji aktivni igraè od njega je Shaquille O’Neal. U svojoj karijeri je ostvario uèinke od 8.7 poena, 7 skokova i 0.8 blokada po utakmici, a za Bullse je ove sezone odlièno upotpunio rupu koja je nastala ozljedom Joakima Noaha. U 27 odigranih utakmica kao starter za Bullse bilježi 5.6 poena i 7.4 skoka po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE