Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kuzma: Mogu biti treća superzvijezda Lakersa

Los Angeles Lakersi su rekonstruirali momčad nakon što nisu uspjeli stići do playoffa prošle sezone, a najveći potez je trade za NBA superzvijezdu Anthonyja Davisa, zbog kojeg su se Lakersi odrekli većine svojih mladih igrača – osim jednog.

U pregovorima s New Orleans Pelicansima, Lakersi su navodno jasno dali do znanja da Kyle Kuzma nije “na prodaju”. Očekuje se da će Kuzma igrati glavnu ulogu zajedno s Davisom i LeBronom Jamesom, a 24-godišnjak cilja još više, vjerujući da ima ono što je potrebno da postane treći član velike trojke.

Ne osjećam pritisak, ali vjerujem da sam sposoban biti superzvijezda, rekao je Kuzma, a prema pisanju ESPN-ova Ohma Youngmisuka. Uložio sam puno truda. Moj napredak pokazuje da mogu biti među glavnim igračima momčadi, svake godine se razvijam sve više i više.

Kuzma je nadmašio očekivanja otkad je 2017. izabran kao 27. pick, prosječno postigavši ​​17,3 poena i 5,9 skokova kroz svoje prve dvije NBA sezone. Međutim, šutirao je samo 30,3 posto s perimetra 2018/19.

Prošle godine nisam dobro šutirao, a i dalje sam prosječno bilježio gotovo 20 (poena), dodao je Kuzma. Ako mogu dobro šutirati i nastaviti razvijati aspekte svoje igre u obrani, ne vidim zašto ne mogu biti ta treća zvijezda.

Samo šest trenutnih igrača Lakersa igralo je za momčad prošle sezone, dok je Los Angeles trejdao čak šest igrača – uključujući mlade Lonza Balla, Brandona Ingrama i Josha Harta – u trejdu koji je doveo Davisa u LA.

Latest Posts

NE PROPUSTITE