Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kuzminskas razočaran neigranjem za New York Knickse

Nakon ohrabrujuće rookie sezone, Mindaugas Kuzminskas je očekivao da će imati istaknutiju ulogu u Knicksima, no to se nije dogodilo.

“To je razočaravajuće”, izjavio je Kuzminskas New York Postu u petak navečer. “Prošle sezone imao sam uspone i padove, ali mislio sam da radim vrlo dobar posao. Očekivao sam drugačiji ulazak u sezonu, posebno nakon dobrog ljeta na prvenstvu Europe. Osjećao sam da radim bolje od nekih NBA igrača koji su isto bili na prvenstvu. A onda, dođete ovdje, a niste aktivni. Niste nigdje – ni u rotaciji, a ni na aktivnom popisu igrača koji će nastupati.”

Čini se da je razmjena u neki drugi tim moguća buduća opcija.

“Osjećam da su sljedeće dvije-tri godine one u kojima ću doseći svoj vrhunac”, rekao je Kuzminskas. “Osjećam se izvrsno fizički i psihički i znam da sam spreman. Nisam tip koji uvijek misli super o sebi, ali osjećam da mogu igrati ovdje. Prošle godine sam većinom igrao dobro. Situacija je teška, ali je odluka trenerova. On me vidi ili me ne vidi u momčadi. Bio sam na svim treninzima trening kampa prije nego što sam se ozlijedio. Trebali biste pitati trenera  je li ozljeda utjecala na moje neigranje. Trener želi pobjeđivati i koristi igrače kojima više vjeruje, te za koje misli da mogu donijeti više koristi za ostvarenje budućih rezultata.”

28-godišnji litavski reprezentativac je u dosadašnjoj NBA karijeri odigrao 68 utakmica uz prosjeke od 6,3 poena, 1,9 skokova te jednu asistenciju po utakmici. Krajem prošle godine preselio je iz Unicaje u NBA u redove Knicksa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE