Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kwame Brown dvije godine u Sixersima

Philadelphia 76ersi uspjeli su pronaæi igraèa koji æe popuniti centarsku poziciju. Rijeè je o Kwameu Brownu, nekadašnjem prvom izboru drafta.

Brown æe sa Sixersima potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan 6 milijuna dolara. Brown æe imati moguænost raskida ugovora nakon završetak prve godine, no teško je za oèekivati da æe to uèiniti jer više od 3 milijuna dolara godišnje ne može dobiti niti u jednoj NBA ekipi.

Sixersi su veoma aktivni ovoga ljeta, kao slobodnog igraèa doveli su Nicka Younga, amnestirali su Eltona Branda te razmjenom s Warriorsima doveli Dorella Wrighta i sada su dogovorili suradnju i s Brownom. Prije toga napustio ih je kao slobodan igraè Lou Williams koji æe od sljedeæe sezone igrati u redovima Atlanta Hawksa.

Brown je 2001. godine izabran kao prvi pick drafta od strane Washington Wizardsa, no nikada nije opravdao tako visok izbor i smatra se jednim od najveæih promašaja drafta. Sixersi æe mu biti sedma NBA ekipa u 11 godina dugoj karijeri tijekom koje prosjeèno postiže 6,8 poena i hvata 5,6 skokova po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE