Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kyle Korver ostaje u dresu Cavaliersa

Krilo Kyle Korver dogovorio je nastavak suradnje s Cleveland Cavaliersima. On će nakon prestanka moratorijuma potpisati trogodišnji ugovor s Cavsima vrijedan 22 milijuna dolara.

Korver, inače specijalista u šutu za tri poena, je došao u Cavse u siječnju ove godine u trostrukoj razmjeni između Atlanta Hawksa, Cleveland Cavaliersa i Portland Trail Blazersa.

Prethodno je Korver  igrao za Hawkse za koje je u ljeto 2013. godine potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan ukupno 24 milijuna dolara.

Korver je u NBA ligu došao 2003. godine kada su ga na draftu u drugoj rundi birali New Jersey Netsi i još za vrijeme draft večeri poslali u Philadelphia Sixerse. Tamo se zadržao 4,5 sezone kada tijekom sezone 2007/2008 biva zamijenjen u Utah Jazz. Tamo se zadržao do ljeta 2010. godine kada je zamijenjen u Chicago Bullse gdje se zadržao dvije sezone prije nego li je u ljeto 2012. godine zamijenjen u Hawkse.

Za Korvera su ovih dana bili zainteresirani New Orleans Pelicansi i Milwaukee Bucksi, ali on je procijenio da će mu u borbi za prvi prsten prvaka bolje biti ako ostane u Cavsima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE