Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kyle Kuzma: “Lonzo je neshvaćen kao osoba”

Puno se očekivalo od drugog izbora ovogodišnjeg drafta Lonza Balla, no on trenutno ta očekivanja ne ispunjava. Podignuta je velika medijska buka oko njegovih igara, a u Lonzovu obranu stao je drugi rookie Lakersa, Kyle Kuzma, koji zasad prikazuje odlične partije.

“On je moj suigrač i neshvaćen je kao osoba. Mnogo medija i ljudi od njega očekuje da bude nešto što on trenutno nije i to je u redu jer je on tek rookie. Bit će sjajan igrač u ovoj ligi u budućnosti. To će se možda pokazati na idućoj ili na idućih 20 utakmica, a možda neće još par godina, ali mi se ne sviđa način na koji to mediji prikazuju.”

Ipak, Kuzma kaže kako medijske kritike ne utječu na Balla te da se ponaša potpuno profesionalno.

“Da se Lonzo sad potepe na ovo (pokazuje na nogu stola) i padne, to bi završilo na ESPN-u. Jednostavno mi se ne sviđa kako stvari stoje, ali on to dobro podnosi i profesionalan je.”

Podsjetimo, Kuzma je odabran 27. odabirom na draftu od strane Netsa i potom razmijenjen u Lakerse u kojima trenutno bilježi 16,4 poena i sedam skokova u prosjeku. Ball, s druge strane, ima tek 8,8 poena u prosjeku, ali posebice je problematičan njegov loš šut pa je stoga lako zaključiti zašto neki misle da je Kuzma bolji “ulov” od Balla.

Latest Posts

NE PROPUSTITE