Kyle Lowry napušta Toronto na ljeto?

Problemi Toronto Raptorsa, nažalost po njih, tek počinju sa sinoćnom metlom Cavaliersa. Tri jako bitna igrača, PJ Tucker, Serge Ibaka i Kyle Lowry su slobodni igrači ovo ljeto, a već je dosta novca sa capa Toronta potrošeno. Ovaj zadnji je i najbitniji za ekipu, a čini se kako je on sve bliže da pređe na Zapad. Naime, kako javlja Marc Stein sa ESPN-a, pred kraj sezone Lowry je počeo da naginje odlasku iz Toronta ovo ljeto, i to baš na Zapad.

Zasad se od nekih konkretnih ekipa sa Zapada nitko ne spominje, ali priča se da će Philadelphia 76ersi ponuditi ugovor igraču koji je baš u Philadelphiji odrastao.

Bivši igrač Houstona i dvostruki All-Star s Torontom, koji nije igrao zadnje dvije utakmice protiv Cavsa zbog problema sa gležnjem, je jedna od pokretačkih snaga ove ekipe koja je prošle godine uspjela da „ukrade“ dvije utakmice Cavsima u finalu konferencije, ali konstantno ima problema s igrom u playoffu, gdje je daleko ispod svog prosjeka već drugu godinu zaredom. Šta je sljedeće za Lowrya, nećemo saznati do ljeta.