Wednesday, November 30, 2022

ZADNJE OBJAVE

Kyle Lowry napušta Toronto na ljeto?

Problemi Toronto Raptorsa, nažalost po njih, tek počinju sa sinoćnom metlom Cavaliersa. Tri jako bitna igrača, PJ Tucker, Serge Ibaka i Kyle Lowry su slobodni igrači ovo ljeto, a već je dosta novca sa capa Toronta potrošeno. Ovaj zadnji je i najbitniji za ekipu, a čini se kako je on sve bliže da pređe na Zapad. Naime, kako javlja Marc Stein sa ESPN-a, pred kraj sezone Lowry je počeo da naginje odlasku iz Toronta ovo ljeto, i to baš na Zapad.

- Advertisement -

Zasad se od nekih konkretnih ekipa sa Zapada nitko ne spominje, ali priča se da će Philadelphia 76ersi ponuditi ugovor igraču koji je baš u Philadelphiji odrastao.

Bivši igrač Houstona i dvostruki All-Star s Torontom, koji nije igrao zadnje dvije utakmice protiv Cavsa zbog problema sa gležnjem, je jedna od pokretačkih snaga ove ekipe koja je prošle godine uspjela da „ukrade“ dvije utakmice Cavsima u finalu konferencije, ali konstantno ima problema s igrom u playoffu, gdje je daleko ispod svog prosjeka već drugu godinu zaredom. Šta je sljedeće za Lowrya, nećemo saznati do ljeta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE