Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kyle Lowry razmišlja o povratku u rodni grad

Kao što već znamo, Kyle Lowry je već odlučio odbiti svoju player opciju i postati slobodni igrač ovo ljeto. Iako mu daleko najviše novca mogu ponuditi Raptorsi (circa $210 milijuna preko pet godina, ako uzmemo u obzir da je cap $103 milijuna i da Raptorsi iskoriste svoja Bird prava), ne možemo znati što prolazi Lowryu kroz glavu dok čeka da mu se timovi počnu ‘udvarati’. Međutim, ništa nas ne sprječava da nagađamo gdje bi to mogao ići bivši igrač Memphisa i Houstona, a za sada se spominje mnogo timova. S obzirom na report koji je rekao da bi želio na Zapad, spominjali su se najviše Mavericksi i Spursi, a s obzirom na to da želi prsten, najviše su ipak bili u priči Spursi.

Međutim, najviše pažnje privukla je priča o vraćanju Lowrya kući, u Philadelphia 76erse. Iako želi prsten (po njegovoj izjavi nakon četvrte utakmice finala), isto tako želi da igra sa Joelom Embiidom i da ponovno surađuje sa GM-om Bryanom Colangelom koji ga je i doveo u Toronto iz Houstona 2012. godine.

Naravno, Phila nije ni blizu igranja za šampionat, ali svakako je vrlo zanimljiva ekipa puna mladog talenta i stvarno se čini kako im treba samo par veterana da zacementiraju svoje mjesto kao stabilna playoff ekipa. Ono što malo smanjuje hype oko ove priče je svakako to što Lowry ipak ima 31 godinu, i teško je od njega očekivati da ima strpljenja da čeka puni razvitak Embiida, Darija Šarića, Bena Simmonsa i koga god oni izaberu na narednom draftu. Kyle Lowry će svakako biti jedna od najzanimljivijih priča ovog ljeta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE