Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kyrie Irving: Čast je biti MVP kraj toliko sjajnih igrača

Noćašnji All-Star susret dobio je u konačnici neočekivanog najkorisnijeg igrača utakmice (MVP). Za povratak i preokret Istoka u pobjedi 163:155 najzaslužniji je bio Kyrie Irving.

“Moram se zahvaliti svim ovim sjajnim igračima, All-Starovima, koji su mi pomagali od prvog trenutka. Govorili su mu da se opustim i da se izdignem iznad trenutka. Pomoglo je”, ispričao je Irving nakon susreta. “Velika mi je čast biti izabran MVP-jem kraj toliko sjajnih igrača na parketu. Drago mi je što MVP titulu mogu vratiti natrag u Cleveland.”

Razigravač Cleveland Cavaliersa ponio je nagradu MVP-ja zahvaljujući 31 poenu, 14 asistencija i velikom doprinosu u povratku Istočne konferencije, koja je u jednom trenutku za Zapadnom zaostajala ogromnih 18 poena.

“Želio sam da osjeti taj trenutak. Trenutak kada držite taj trofej iznad svoje glave. Rijedak je to trenutak i drago mi je da ga je ovoga puta on osjetio. Pokušao sam mu pomoći pokojim jednostavnim savjetom, jer mi je izgledao prilično izgubljeno u prvom dijelu utakmice”, rekao je dvostruki osvajač ovog trofeja – LeBron James.

Irving, iako je bio jedan od najmanjih i najmlađih igrača na parketu, je ponio najveći teret od svih zvijezda utakmice poput Kevina Duranta, Paula Georgea, Blakea Griffina i “kralja” Jamesa. Nastavio je tako igrač Cavaliersa sjajnu seriju za vrijeme All-Star vikenda otkako je ušao u ligu. Godine 2012. je bio MVP utakmice “Rising Starsa”, prošle je godine slavio na natjecanju u tricama, a ove je podigao najvrijedniji trofej cjelokupnog vikenda.

Možda mu je upravo ovo bilo potrebno da shvati koliko je dobar i da zaigra još više kao vođa u svom klubu, kao što je to nekoć činio LeBron James. Cleveland, unatoč velikom talentu u momčadi, igra katastrofalnu sezonu u kojoj je slavio u 20 utakmica, te gubio u čak 33. Možda, će s ovim uspjehom Irvinga na All-Star utakmici započeti novi ciklus Clevelanda, koji doigravanje nije vidio od odlaska LeBrona Jamesa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE