Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kyrie Irving napušta Cavse s istekom ugovora?

Za početak, prisjetimo se kako je Kyrie Irving još 2014 govorio ljudima kaki bi volio otići iz Cleveland Cavaliersa. Nekoliko mjeseci kasnije, došao je LeBron James i Irvingov svijet se potpuno promijenio. Odnosi između ove dvojice nisu bili savršeni, ali je LeBron ponio Irvinga na glavnu pozornicu NBA lige gdje se Irving dokazao kao igrač za velike utakmice.

No, što će se dogoditi 2018., kada bi LeBron mogao otići iz Cavsa? Navodno je Kyrie kontaktirao neke svoje bivše suigrače iz Team USA-a priopćivši im pritom kako bi mogao forsirati razmjenu, pogotovo ako bude vidio da bi Cavsi mogli potpuno opasti nakon odlaska Jamesa.

Lako je shvatiti zašto bi se ovi igrači mogli „raspričati“ o ovakvoj temi bez neke namjere ili interesa. Lako se može razviti iz ideje „Kako bi bilo da igramo zajedno?“ ali Irving je sljedeće godine obavezan ugovorom, a bit će mu tek 26 pa bi ga Cavsi htjeli zadržati kao igrača oko kojeg će graditi ekipu.

Najizglednija strategija za odlazak Kyrieju jest zaprijetiti upravi Cavsa da će otići 2019., kada mu istječe ugovor, kao i Kevinu Loveu. Tako bi ga vjerojatno razmijenili, a Irving bi lako mogao to napraviti.

Sada se možemo opravdano zapitati kada i koliko će Cleveland pasti? Moglo bi postati jako ružno u kratkom roku. Ali, nemojmo misliti kako Kyrie već sada predviđa LeBronov odlazak, ili da će Cavsi uopće ispuniti Kyriejevu želju za odlaskom, ako uopće dođe do nje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE