Tuesday, May 21, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kyrie Irving oduševljen Stevensom

Kyrie Irving oduševljen je novim trenerom. All-star razigravač koji se pridružio Boston Celticsima u razmjeni tijekom offseasona, pohvalio je Brada Stevensa zbog košarkaške inteligencije, poniznosti i usredotočenosti na posao.

“To je nešto za čime sam nevjerojatno žudio, što i želim ostvariti u karijeri”, rekao je Irving.

“Brad se savršeno uklapa u to, jer je inteligentan i jer je veliki čovjek”.

Stevens je cijenjen diljem lige, smatraju ga jednim od najboljih trenera, jer ima odličnu košarkašku inteligenciju, vrhunski postavlja igru i sposoban je dobro upravljati igračima.

Bivši trener sveučilišta Butler pomogao je ubrzati Bostonovu obnovu. Prošle sezone je uspio doći do finala konferencije, dok je u prvoj godini na klupi Bostona dobio u ruke ekipu koja se borila za dobitak što višeg picka na draftu. Ušao je u petu sezonu na klupi Celticsa, a morao je uigrati ekipu s 11 novih igrača, što očito nije utjecalo na momčad.

Klub koji je prošlu sezonu završio na vrhu istočne konferencije, ove sezone, unatoč izostanku Gordona Haywarda ima odličan omjer pobjeda i poraza. Neki su bili skeptici kakav učinak će imati Celticsi zbog ozljede jednog od glavnih igrača, no kao što se vidi s omjerom 7-2 su trenutno najbolja momčad NBA lige.

Irving predvodi momčad s 22,1 poena, 5,7 asistencija, 3,4 skokova i 2,6 ukradenih lopti po utakmici. Njegovi prethodni treneri u Cleveland Cavaliersima uključuju Tyronna Luea, Davida Blatta, Mikea Browna i Byrona Scotta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE