Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kyrie Irving traži veću ulogu u obrani Cavsa

Kyrie Irving je popravio svoju igru u obrani i traži od trenera da ga forsira s obranom nad najboljim razigravačima lige. On je svakako izrastao u jednog odličnog mladog igrača gledajući ga zadnjih nekoliko tjedana. Ako izuzmemo utakmicu protiv Utaha kada nije imao niti jednu asistenciju, u prosijeku zabija 20,7 poena uz 5,5 asistencija i 1,9 izgubljenih lopti u posljednjih sedam utakmica. Šut mu je na oko 50% i igra obranu agresivno što Cavsima predstavlja lijepo olakšanje.

Kyrie predstavlja jednog kompletnog igrača. Naš je cilj bio da natjeramo Kyriea da igra dobro na obje strane terena i mislim da smo u tome uspjeli. Ako pogledate prošlost playmakera, vidite da su to bili dečki koji su igrali obranu jednako dobro kao i napad.“, izjavio je trener Clevelanda David Blatt.

Ako igrač dobro igra, bilo to na poziciji playmakera ili bek šutera ja ću ga čuvati. To je osobni izazov. Razgovarao sam s našim osobljem i rekao sam im koliko god imam priliku čuvati playmakera, pustite me da ga čuvam.“, izjavio je Irving.

Latest Posts

NE PROPUSTITE