Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kyrie Irving: U čudnoj smo poziciji

Maggie Gray, koja radi za Sports Illustrated, pitala je Kyrieja Irvinga: “Kako bi mogli izgledati Cleveland Cavaliersi u idućih par godina?” imajući na umu glasine koje kruže oko toga da će LeBron James napustiti Cleveland nakon sezone koja nam dolazi.

Kao što sam rekao, u čudnoj smo poziciji,” Irving je rekao. “Najbolja stvar koju možemo raditi je da sve ovo prihvatimo profesionalno i sa stilom. Očito je da imamo sjajnog vlasnika koji je spreman potrošiti male novce na igrače u koje vjeruje. U ovoj situaciji samo čekamo kako će se stvari odvijati preko ljeta.”

Kyrie Irving je prošlu sezonu bilježio brojke od 25,2 koševa te 5,8 asistencija po utakmici.

Cleveland Cavaliersi su ovo između ostalog potpisali: Jeffa Greena, Josea Calderona i Cedija Osmana.

Jose Calderon je potpisao veteranski minimum, a šuter Kyle Korver je potpisao ugovor vrijedan 22 milijuna dolara na 3 godine, nakon čega nije bilo mjesta za neko zvučnije ime zbog pretrpanog salary capa.

Njihovi glavni konkurenti Golden State Warriorsi su odradili odličan posao samim tim jer su produžili ugovore najbitnijim igračima kao što su: Kevin Durant i Stephen Curry.

Klupu, na kojoj su i dalje Shaun Livingston i Andre Igoudala, su pojačali jer su potpisali Nicka Younga i Omrija Casspija.

Ako Cavsi misle ozbiljnije zaprijetiti Warriorsima, očekujemo barem jedan zanimljiv trade u kojem bi imao prste LeBron James.

Latest Posts

NE PROPUSTITE