Saturday, July 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kyrie Irving želi ostati u Clevelandu

Nakon pobjede u posljednjoj utakmici sezone nad Brooklyn Netsima 114:85, igrači Cleveland Cavaliersa izašli su pred medije, a najviše pozornosti dobio je Kyrie Irving kojemu uskoro ističe ugovor s Cavsima.

“Dio sam ove momčadi i želio bih da se tako i nastavi. Stvaramo napredak u pravom smjeru, pogotovo u organizaciji. Želim biti dio nečega posebnog, i želim biti dio nečega posebnog u Clevelandu”, izjavio je Irving.

Najbolja stvar za 22-godišnjeg igrača i njegovu obitelj definitivno bi bio petogodišnji ugovor težak preko 100 milijuna dolara kojeg jedino Cavsi mogu ponuditi. Irvingu ugovor ističe prvog dana srpnja kada može potpisati maksimalno produženje ugovora s Cavsima ili postati slobodan igrač.

“Ne znam još sa sigurnošću odgovoriti hoću li ostati, ali ako ostanem to će biti nešto stvarno posebno, to mogu sa sigurnošću reći. Ako mi ponude maksimalni ugovor, to bi bila velika stvar za mene i moju obitelj. Odabrat ću ono što je najbolje za mene i moju obitelj.”

“Ovo je bila godina sazrijevanja i učenja za mene. Naučio sam puno o sebi, najviše o tome kako biti bolji razigravač i vođa momčadi. To je posao u napretku. Vjerujem kako će se trener Brown vratiti i sretan sam zbog toga. Dok se nešto ne dogodi, ne zabrinjavaju me promjene trenera ili igrača. Završili smo sezonu čvrsto i napredujemo kao ekipa. To je jedino što me brine trenutno”, zaključio je Irving.

Cavsi ove godine nisu izborili playoff, a s omjerom 33-49 nadaju se još jednom visokom izboru na draftu. Podsjetimo, prošle su godine prvi pickom izabrali Anthonyja Bennetta koji je postao jedan od najgorih prvih izbora u povijesti lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE