Thursday, March 23, 2023

ZADNJE OBJAVE

L.A. Lakersi se odrekli World Peacea

Metta World Peace, 33-godišnji košarkaš Los Angeles Lakersa, ranije poznat kao Ron Artest, postao je slobodan igrač i sada već bivši član ugledne momčadi sa Zapadne obale.

Naime, Lakersi su odlučili iskoristiti amnestivnu klauzulu u ugovoru, te su zahvalilu World Peaceu na njegovim uslugama. U Lakersima je ovaj sjajni obrambeni igrač bio od 2009. godine, a godinu dana kasnije je s klubom osvojio i naslov NBA prvaka.

Inače, 2004. godine je bio proglašen za najboljeg obrambenog igrača lige, a te je godine ujedno jedini put u karijeri nastupao na All-Star utakmici. Prije Lakersa je igrao za Chicago, Indianu, Sacramento i Houston.

“Teško je Metti reći zbogom. Proživjeli smo zajedno sjajne godine, a svi koji su ga poznavali znaju kako je lako voljeti ga”, rekao je generalni menadžer kluba Mitch Kupchak.

Ne zna se gdje će World Peace nastaviti karijeru, a on je na Twitteru poslao dvije poruke “Yao Ming stižem, nastavljam karijeru u Kini” i “ostavljam se košarke, postajem hokejaš i igrat ću za LA Kingse”. Ipak, njegove riječi ne treba uzimati za ozbiljno. U narednih 48 sati ekipe koje su ispod granice salary capa mogu davati ponude za njega, a ekipa s najvećom ponudom će “dobiti” pravo na njegove usluge.

Latest Posts

NE PROPUSTITE