Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Labuđi pjev Hezonje ili vjesnik sretnijih dana?

U ljeto 2018. godine Mario Hezonja postao je slobodan igrač. Nakon tri godine provedene u Orlando Magicu, potpisao je jednogodišnji ugovor vrijedan 6,5 milijuna dolara sa slavnim New York Knicksima.

Iako je u prvom nastupu za novu momčad oduševio struku i javnost, kako je vrijeme odmicalo njegova uloga u momčadi nije bila zadovoljavajuća. Igrao je po principu toplo-hladno, a bitno je spomenuti da je sezonu obilježilo par spektakularnih Hezonjinih poteza. Tako pamtimo, zakucavanje preko Giannisa, blokadu nad LeBronom Jamesom u posljednjem napadu utakmice, a vrhunac je bio kada je Wizardsima ubacio 30 poena, što mu je postao rekord karijere.

Sezonu je završio na prosjeku od 8.8 poena, 4.1 skoka i 1.5 asistencija za 20 minuta na parketu. Mario kao ni mi, nije i ne može biti zadovoljan ovim brojkama, a pogotovo ulogom u momčadi.

Kraj sezone donio je nagovještaj buđenja, a Hezonja je poručio vlasniku kluba da će se lako dogovoriti oko produženja ugovora ako ga nazove početkom srpnja. Time je dao naslutiti da bi volio ostati u Knicksima, iako mnogi zazivaju Marijev povratak u Europu.

Tek ćemo vidjeti je li kraj sezone bio samo labuđi pjev ili vjesnik sretnijih dana u Marijevoj NBA karijeri.

Latest Posts

NE PROPUSTITE