Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lagana gostujuæa pobjeda Phoenixa

Phoenix Sunsi ostvarili su pobjedu na gostujuæem terenu kod Utah Jazza predvoðeni Steveom Nashom i Hakimom Warrickom te tako razoèarali 20000 gledatelja u EnergySolutions Areni.

Sunsi su od poèetka utakmice krenuli bolje i s više energije te su gradili prednost koja je u jednom trenutku iznosila i 18 poena. Jazzeri su izgledali nekako nezainteresirano i uvijek su bili “za korak iza protivnika”.

Prve dvije èetvrtine Sunsi su dobili rezultatom 58-42, no kao što to èesto biva u NBA susretima, svi su nekako oèekivali da æe Jazzeri proigrati, da æe ih domaæa publika probuditi i vratiti u utakmicu no to se nikako nije dogodilo. Najviše što su se uspjeli približiti bilo je 6 poena nakon zakucavanja Derona Williamsa, no bliže od toga nije išlo.

Nash je najbolje odigrao u kljuènim trenutcima, ubacivši 5 poena za redom kada je bilo najpotrebnije da se osigura pobjeda. Na kraju je završio s 18 poena i 5 asistencija, a velik je uèinak ostvario i Warrick koji je ušao s klupe te postigao 18 poena i uhvatio 11 skokova.

Najbolji kod Jazzera bili su visoki igraèi Al Jefferson i Paul Millsap. Prvi je ostvario uèinak od 20 poena i 9 skokova a drugi 19 poena i 13 skokova.

Ovom pobjedom Phoenix je na omjeru pobjeda i poraza 1-1, dok je Utah u prve dvije utakmice nove sezone upisala poraze.

Latest Posts

NE PROPUSTITE