Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lagana pobjeda Lakersa, Memphis nakon produžetka

Od sedam odigranih utakmica u NBA ligi tijekom utorka, niti jednu ne možemo nazvati derbijem, a favorizirane momèadi na papiru su ostvarivale pobjede.

    • Rekorderi dana

  • Koševi: Deron Williams (34)
  • Asistencije: Ramon Sessions (10)
  • Skokovi: Anderson Varejao (20)
  • Ukradene lopte: Landry Fields (5)
  • Blokade: Ekpe Udoh (4)

Los Angeles Lakersi su na svom parketu pobijedili Charlotte 106:73 i tu pobjedu možemo nazvati velikom za Bryanta i društvo buduæi da im je Charlotte, zaèudo, jedan od najneugodnijih suparnika u ligi. Naime, Charlotte je prije ovog ogleda bilježio osam pobjeda u zadnjih jedanaest utakmica. Takav scenarij nije bio ovom prilikom nikako moguæ, pa su tako Lakersi prve dvije èetvrtine dobili s istovjetnih 30-18.

Kobe Bryant je odigrao tek 28 minuta, te je ubacio 24 poena, dok je igraè utakmice bio Andrew Bynum sa 20 poena i 11 skokova. Na drugoj strani je novak Kemba Walker ubacio 12 poena, uz po šest skokova i asistencija.

Najdramatiènije je bilo u utakmici Memphisa i Denvera gdje je domaæin slavio nakon produžetka 100:97. Prvo ime domaæina je bio Rudy Gay sa 20 poena, 13 skokova i pet asistencija. No, veæinu bitnih poena pri kraju osnovnog dijela i u produžetku je zabio O.J. Mayo koji je utakmicu završio sa 18 poena. Andre Miller je za Denver promašio šut za pobjedu u posljednjoj sekundi osnovnog dijela, a najbolji je igraè bio Al Harrington sa 23 poena, 10 skokova i èetiri asistencije.

Boston nije dozvolio drugi poraz u tri dana protiv Clevelanda. Dobili su Celticsi u gostima 93:90 uz mnogo muke. Garnett (13 poena) je pogodio otvoreni šut, a Pierce (20 poena, èetiri skoka i šest asistencija) slobodna bacanja za izbjegavanje novog neoèekivanog poraza.

Latest Posts

NE PROPUSTITE