Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakerse æe i sljedeæe sezone voditi Phil Jackson

Los Angeles Lakersi nisu u igri za velike slobodne igraèe ovo ljeto, ali svejedno se mogu veseliti kao da su uhvatili “kapitalca”. Naime, Phil Jackson je, nakon konzultacija s lijeènicima, odluèio da æe ostati na klupi Lakersa još jednu sezonu.

Nakon kraja doigravanja i osvajanja nove titule Jackson je izjavio kako nije siguran hoæe li nastaviti trenirati Lakerse i sljedeæih sezona. Razlog tome je njegova bojazan za vlastito zdravlje, ne želi da se Lakersima dogodi isto kao i Nuggetsima koji su u kljuènim trenutcima sezone bili bez svog glavnog trenera, Georgea Karla kojemu je dijagnosticiran rak grla.

Vraæam se i sljedeæe sezone“, izjavio je Jackson. “Nakon nekoliko tjedana odmora vraæam se kako bi sastavili ekipu koja æe biti u stanju obraniti naslov prvaka i sljedeæe godine. To æe biti moja zadnja sezona, nadam se i uspješna.

Hoæe li to zaista biti njegova zadnja godina, ostaje nam vidjeti jer je Jackson i prijašnjih godina najavljivao svoju mirovinu, no ipak je ostao na trenerskoj klupi. David Aldridge, poznati NBA novinar, saznao je kako su svi doktori dali zeleno svjetlo Jacksonu, štoviše, nitko nije imao ništa protiv da nastaviti trenirati Jezerèane.

Latest Posts

NE PROPUSTITE