Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakerse motivirala i Bryantova poruka prije ogleda sa Spursima

Košarkaši Los Angeles Lakersa upisali su izuzetno bitnu pobjedu u noći s nedjelje na ponedjeljak. Na parketu vlastite dvorane Staples Centera Lakersi su sa 91:86 pobijedili drugu momčad Zapada, San Antonio Spurse.

Došli su Lakersi time do omjera 44-37 i do kraja osnovnog dijela sezone još imaju samo jednu utakmicu, domaću protiv Houstona. Dobiju li to Lakersi, sigurni su za doigravanje. No, imaju Lakersi šanse za posljednje osmo mjesto čak i u slučaju poraza. No, u takvim okolnostima njihov jedini konkurent, Utah Jazz, ne smije pobijediti u obje svoje preostale utakmice do kraja osnovnog dijela NBA sezone.

U oba slučaja Utah gostuje, prvo kod Minnesote, a potom kod Memphisa koji se bori za treću poziciju na Zapadu prije doigravanja.

Znano je da ove sezone Lakersima više neće pomoći Kobe Bryant, jedan od najboljih košarkaša svih vremena. Zbog teške ozljede Ahilove tetive lijeve noge, Bryant je u subotu obavio operaciju, te mu sada slijedi možda i devetomjesečni oporavak. Tako postaje prilično upitno hoće li se fantastični Kobe više ikada vratiti na parkete.

Zbog toga nije niti bio u nedjelju navečer u dvorani, ali je poslao video-poruku suigračima:

“Dečki, obavite posao do kraja. Obavite ono na čemu smo tako žestoko radili. Nemojte niti misliti odustati. Uz vas sam, gledat ću vas na televiziji. A, sada na parket i uzmite pobjedu”, rekao je Kobe.
Poslušali su ga…

Latest Posts

NE PROPUSTITE