Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi bez Mette World Peacea barem šest tjedana

Tek što su se vratili Pau Gasol i Kobe Bryant, Los Angeles Lakersi su ostali bez novog igrača iz početne petorke, vrlo bitnog za obranu i napad – Mette World Peacea.

Lakersi, koji se grčevito bore za mjesto u doigravanju, trenutno su na gostujućoj turneji, s koje se u utorak vratio Metta World Peace. Krilni igrač Lakersa neće moći pomoći svojim suigračima u naredne dvije gostujuće utakmice (Minnesota i Milwaukee) zbog ozljede meniska koljena.

Metta World Peace zaradio je ozljedu tijekom poraza od Golden Statea u ponedjeljak, kojim se situacija u poretku Zapadne konferencije dodatno zakomplicirala. Naime, Lakersi, Jazz i Mavericski nalaze se u borbi za osmo mjesto, a dijeli ih svega jedna pobjeda.

Zasada nije poznato koliko će kontroverzni igrač Lakersa, koji ove sezone u prosjeku zabija 12,8 koševa i hvata 5,1 loptu pod obručima, izbivati s parketa.

Nadopuna: Lakersi su danas objavili kako će World Peace morati na operaciju koljena te ga nećemo gledati na parketima barem idućih šest tjedana.

Latest Posts

NE PROPUSTITE