Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi i dalje na nuli, poražen i Miami

Ni u sedmom pokušaju košarkaši Los Angeles Lakersa nisu uspjeli doæi do prve pobjede u predsezonskim utakmicama NBA lige. U srijedu su ih svladali gradski rivali Los Angeles Clippersi s 97:91.

Bila je to utakmica lišena najveæih zvijezda s obje strane. Kod Lakersa nije bilo Kobea Bryanta, koji æe zbog ozljede stopala propustiti i posljednji predsezonski dvoboj protiv Sacramenta, te Dwighta Howarda koji je dobio odmor. Chris Paul nije, pak, igrao za Clipperse zbog udarca koji je dobio na treningu.

U takvoj je situaciji najbolji kod pobjednika bio Eric Bledsoe s 22 poena i 11 asistencija, dok je Matt Barnes dodao 18 koševa. Kod Lakersa je prvo ime bio Pau Gasol sa 17 koševa i osam skokova.

U drugom gradskom okršaju veèeri New York je nakon produžetka pobijedio Brooklyn s 97:95, no Knicksi neæe pamtiti utakmicu po dobrom buduæi da su ostali bez Tysona Chandlera koji je nakon sudara s Geraldom Wallaceom napustio parket na štakama. Više æe o težini ozljede biti poznato tijekom èetvrtka. Carmelo Anthony je s 15 poena i devet skokova u srijedu bio najbolji kod Knicksa, dok se Deron Williams s 22 koša istaknuo kod Netsa.

Aktualni prvak Miami izgubio je u Kansas Cityju od Washingtona sa 101:94. Martell Webster je ubacio 23 koša za Wizardse, baš kao i Dwyane Wade za Heat. Chris Bosh je dodao 18, a LeBron James, koji se odmarao u zadnjoj èetvrtini, 13 poena.

Kevin Durant s 18 i James Harden sa 16 koševa predvodili su Oklahoma City do pobjede protiv Dallasa s 88:76. Kod Mavericksa, koji su igrali bez Dirka Nowitzkog, Shawna Mariona i Vincea Cartera, najviše je pokazao Jae Crowder s 21 košem i devet skokova.

NBA predsezona, srijeda:

Brooklyn – New York 95:97 (produžetak)
Memphis – Orlando 115:100
Minnesota – Detroit 95:76
Oklahoma City – Dallas 88:76
New Orleans – Houston 90:97
Miami – Washington 94:101
LA Clippers – LA Lakers 97:91

Latest Posts

NE PROPUSTITE