Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi i dalje žele Gorana Dragića

Goran Dragić, član Miami Heata je još uvijek jedan od traženijih igrača ovo ljeto iako je u zadnjim satima prijelaznog roka razmijenjen iz Sunsa. Njegova budućnost tim tradeom nipošto nije rješena. On ovo ljeto postaje slobodan igrač i ostaje pitanje kojoj momčadi će se pridružiti. Po zadnjim glasinama Lakersi najbolje kotiraju.

Pokazali su najviše interesa u njega tokom prijelaznog roka ali po izvorima Phoenixu se nije svidjelo ono što je momčad iz Los Angelesa ponudila. Miami Heat je čini se ponudio najviše u liku Justina Hamiltona, Dannyja Grangera i buduća dva izbora prvih rundi.

„Osoba bliska Dragiću i njegovim razmišljanjima smatra kako on misli da su Lakersi najbolji za njega kada postane nezaštićeni slobodni igrač ovo ljeto. Ipak, Heat mu može ponuditi najviše, 100 milijuna dolara za pet godina dok su ostale momčadi uključujući i Lakerse ograničene na 80 milijuna dolara za četiri sezone.“ piše Los Angeles Daily News.

Većini igrača je uvijek u interesu potpisati što duži ugovor za veću plaću ali danas u vrijeme kada se zna da će se cap salary u budućnosti povećavati postaje upitno koliko se igrači zapravo žele obvezati nekom klubu na vjernost. Lakersi će sigurno morati povećati ponude i pretplatit neke slobodne igrače kako bi potpisali upravo za njih.

Poslije svega ovoga najviše što zanima javnost je što je zapravo Pat Riley, generalni menadžer Heata dogovorio s Dragićem te ima li ikakvog dogovora o nastavku suradnje na ljeto.

Latest Posts

NE PROPUSTITE