Thursday, December 8, 2022

ZADNJE OBJAVE

Lakersi i Spursi izjednaèili, uvjerljiva Oklahoma

Nova tri susreta odigrana su noæas u doigravanju NBA lige. Los Angeles Lakersi i San Antonio Spursi uspjeli su uzvratiti za poraze u prvim utakmicama dok je Oklahoma City upisala svoju drugu pobjedu.

- Advertisement -

Oklahoma City Thunder nije imala veæih problema u drugoj utakmici protiv Denver Nuggetsa. Odmah u prvoj èetvrtini odvojili su se na dovoljnu razliku koju su održavali do kraja susreta. Najbolji kod pobjednika bio je Kevin Durant sa 23 poena, 5 skokova i 5 asistencija. Detaljniji izvještaj s utakmice možete proèitati ovdje.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Kevin Durant (23)
  • Asistencije: Chris Paul (9)
  • Skokovi: Marc Gasol (17)
  • Ukradene lopte: Manu Ginobili (4)
  • Blokade: Pau Gasol (3)

Manu Ginobili se vratio u sastav San Antonio Spursa i to je odmah dalo povoljne rezultate. Ginobili je postigao 17 poena, uhvatio 7 skokova i podijelio 4 asistencije za pobjedu 93-87 èime su Spursi izjednaèili seriju protiv Grizzliesa na 1-1. Statistiku i i detaljniji izvještaj susreta možete pogledati ovdje.

Posljednja utakmica veèeri odigrana je u Los Angelesu gdje su domaæini Lakersi bili pod velikim pritiskom da ostvare pobjedu buduæi da su izgubili prvi susret protiv Hornetsa. Lakersi su bili dovoljno dobri i nisu dozvolili Hornetsima da doðu u priliku ostvariti pobjedu. Konaèni rezultat glasio je 87-78, a izvještaj s ove utakmice možete proèitati ovdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE