Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi nakon preokreta do pobjede protiv Bullsa

Sinoć je u NBA ligi odigrana tek jedna utakmica. Los Angeles Lakersi su ugostili momčad Chicago Bullsa te su nakon preokreta upisali pobjedu rezultatom 103:94. Lakersi su pobjedu ostvarili ponajviše zahvaljujući odličnom drugom poluvremenu.

Los Angeles Lakers – Chicago Bulls 103:94

Bullsi su dobili prvu četvrtinu rezultatom 27:23. U drugoj četvrtini je njihova prednost i dalje rasla te se na poluvrijeme otišlo rezultatom 56:42. Početkom nastavka gosti nastavljaju s dobrom igrom, no onda pred kraj treće četvrtine počinje sjajna igra Lakersa, koja im je omogućila povratak u utakmicu.

Treću četvrtinu su dobili rezultatom 30:19, čime su došli na samo tri poena zaostatka. U četvrtoj četvrtini uspijevaju doći do izjednačenja, a potom i do vodstva te potpunog preokreta utakmice. Do kraja zadnje četvrtine je momčad iz Kalifornije pružila dosta bolju igru te su na kraju zasluženo slavili.

Najzaslužniji za pobjedu Lakersa je rookie Kyle Kuzma, koji je zabio 22 poena uz pet asistencija, Kentavius Caldwell-Pope je pružio vrlo dobru partiju s 21 poenom i osam skokova, a Lonzo Ball je zabio samo osam poena, ali je imao čak 13 skokova. Hrvatski igrač Ivica Zubac je iz razvojne lige vraćen u momčad Lakersa, a sinoć je igrao nešto manje od tri minute te je upisao dva poena i jedan skok. Kod Bullsa se posebno istaknuo Denzel Valentine sa 17 poena i devet skokova, a rookie Bullsa, Finac Lauri Markkanen je ostvario double-double učinak od 13 poena i 14 skokova.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE