Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi ne odustaju od Duranta

Los Angeles Lakersi će nastaviti svoje operacije u cilju ugovaranja sastanka s Kevinom Durantom.

Lakersi će kontaktirati Duranta i njegove predstavnike s prvim danom free agency perioda, odnosno 1. srpnja, te su uvjereni u pozitivan odgovor.

Ne mogu zamisliti scenarij u kojem Durant ne želi obaviti razgovore s nama“, prenio je neimenovani izvor. „To bi me šokiralo.“

Naime, u Los Angelesu vjeruju da imaju prednosti koje će biti primamljive Durantu, kao i drugim slobodnim igračima ovog ljeta.

S mogućnosti da očiste više od 60 milijuna dolara u cap spaceu, pristupit će igračima na način uparivanja s još jednom vrhunskom zvijezdom, uz već mladu i talentiranu jezgru ekipe.

Naš plan je djelovanje u kombinacijama, ne potpisivanje samo jedne zvijezde“, prenio je isti izvor. „Recimo ovako: ‘S kim želiš igrati? Imamo novac za njega’.“

Možda je plan Lakersa preambiciozan, ali činjenica je da je Los Angeles uvijek važio za jedno od najvećih tržišta i da ‘preuzimanje baklje’ od Kobeja Bryanta može zainteresirati najbolje igrače. Kao primarne mete na tržištu, pored Duranta, navode se DeMar DeRozan i Hassan Whiteside. Uz dosta obećavajuću jezgru s Jordanom Clarksonom, Juliusom Randleom, D’Angelo Russellom i Brandonom Ingramom, te mladim i perspektivnim Lukeom Waltonom na mjestu glavnog trenera, budućnost izgleda svijetla za Lakerse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE