Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi nemaju Bryanta, ali se možda vrati Steve Nash

Pobjedom 99:95 protiv Houstona, u posljednjoj utakmici osnovnog dijela sezone, košarkaši Los Angeles Lakersa ne samo da su izborili doigravanje na Zapadu NBA lige, već će u njega uči sa sedme pozicije.

To znači da će Lakersi u prvom krugu igrati protiv San Antonija. Dakako, najveći trenutačni hendikep Lakersa je ozljeda Kobea Bryanta (Ahilova tetiva) zbog koje ponajbolji košarkaš svih vremena ne da neće igrati ove sezone, već i veliki dio iduće. No, dobra je vijest za Mikea D’Antonija, trenera kluba iz Los Angelesa, te njegove navijače, mogući brzi povratak Stevea Nasha.

Iskusni organizator igre je ove sezone pojačao redove Lakerse, ali je zbog raznih ozljeda propustio čak 30-ak utakmica tijekom sezone. Trenutačno ga muči ozljeda zadnje lože, koja mu je uskratila igranje tijekom posljednjih osam utakmica osnovnog dijela sezone.

“Nash je svakim danom sve bolje i nadamo se njegovom brzom povratku, jer je jedan od naših ključnih igrača”, rečeno je u klupskoj izjavi za javnost, dok je sam igrač dodao:

“Vidjet ćemo sljedećih dana što će se dogoditi. Bude li sreće, eto me ubrzo natrag”, rekao je košarkaš koji je ove sezone na prosjeku od 12,7 poena po utakmice, te 6,7 asistencija i 2,8 skokova.

Serija San Antonija i Lakersa kreće u noći s nedjelje na ponedjeljak, a Spursi su domaćini u tom ogledu i momčad s prednošću svog parketa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE