Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi nisu htjeli desetkovati ekipu radi Georgea

Iako Paul George ovog trade deadlinea nije promijenio momčad, neke stvari ipak su drukčije. Za početak, znamo njegove preferencije, a to su ostanak u Pacersima ako momčad bude contender ili prelazak u Los Angeles Lakerse na ljeto 2018. godine

Ovakva je situacija s Georgeom: razjasnio je da ako ne ostaje u Indiani, ide doma u Los Angeles“, rekao je Adrian Wojnarowski. „Odrastao je u južnoj Kaliforniji, veliki je ljubitelj Kobeja Bryanta dok mu otac obožava Magica Johnsona, koji je sad u upravi Lakersa.“

Magic je uputio poziv Larryju Birdu vezano za njegovog two-way superstara, ali Jezeraši su odlučili zadržati mladu jezgru s obzirom na to da bi zvijezdu Pacersa ionako na jednostavniji način mogli ugrabiti dogodine, a u slučaju da se dogodio taj blockbuster trade, četverostruki All-Star ionako ne bi imao nijednog kvalitetnog suigrača u Gradu Anđela.

Ako George ne ispuni uvjete za super-maksimalni ugovor, Pacersi mu mogu ponuditi petogodišnji ugovor za 180 milijuna dolara, dok će ostale NBA franšize na stol bacati ponude u trajanju od 4 sezone na 132 milijuna dolara.

Uz Lakerse, zainteresirani za dovođenje 26-godišnje zvijezde bili su i Nuggetsi koji imaju brojne mlade igrače, ali su odustali nakon što su shvatili da PG-13 nije zainteresiran za dugotrajni ostanak u Coloradu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE