Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi nisu prava opcija za Kevina Duranta

Adrian Wojnarowski, jedan od najpoznatijih košarkaških kolumnista, ne vjeruje da su Los Angeles Lakersi prava destinacija za nadolazećeg free agenta, Kevina Duranta.

„Lakersi uopće nisu u prvom redu timova koje bi Kevin izabrao. On želi da osvoji prsten,“ kaže Wojnarowski. „Ako napusti Oklahomu, vrlo lako bi mogao prijeći u Golden State- to je tim koji ima Durantovu pažnju. Kevin Durant želi da osvoji prsten odmah i to će uraditi s Oklahomom i rosterom koju imaju ili će otići negdje drugo gdje može osvojiti prsten.“

„Njega nije briga da li oni imaju prvi ili drugi pick; nijednog free agenta to ne zanima. Nijednog igrača njegove kvalitete nije briga koji pick na draftu ima neki tim, jer im taj igrač neće pomoći da osvoje prsten u naredne dvije do tri godine. A ako Durant napusti Oklahomu, njegova želja će biti da osvoji prsten odmah potom. On je u stadiju svoje karijere gdje ne može više čekati dvije do tri godine i nadati se da će se to desiti. Ono što se on trenutno pita jeste ‘Da li je taj tim dovoljno dobar da pobijedi Golden State sa mnom u njemu? Ili bih trebao ići u Golden State? Ili bih trebao ostati u Oklahomi te pokušati osvojiti prsten ovdje?’.

Sve u svemu, mislim da Lakersi ne predstavljaju neku bitnu ekipu u Durantovom izboru.“, završio je Adrian.

Durant igra fenomenalno ove sezone te će biti jedan od najpoželjnijih free agenta ove godine. Njegovi prosjeci su odlični, pa je tako treći igrač lige po poenima po utakmici s njih 27,7. Također ostvaruje 7,9 skokova te 4,5 asistencija po utakmici te je tako jedan od potencijalnih MVP kandidata.

Latest Posts

NE PROPUSTITE