Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi nižu poraze, Clippersi bolji od Blazersa, Dragić predvodio Heat

Pacersi nastavljaju igrati odlično kod kuće. Lakersi su ponovno upisali poraz, ovo im je bio sedmi zaredom. Clippersi su izvukli pobjedu u neizvjesnoj utakmici protiv Blazersa, a Bojan Bogdanović nije imao svoju večer u porazu kod Rocketsa.

Indiana Pacers – Charlotte Hornets 110:94

Pacersi su upisali desetu pobjedu kod kuće od 13 ostvarenih u sezoni.  Paul George predvodio je momčad s 22 poena, pet skokova i tri dodavanja. Myles Turner je dodao također 22 poena, sedam skokova i četiri blokade. Jeff Teague je imao 16, poena, 11 dodavanja i pet skokova. Kod Hornetsa najbolji je bio Nicolas Batum s 13 poena, deset skokova i tri dodavanja.

Toronto Raptors – Milwaukee Bucks 122:100

Treća pobjeda zaredom za Toronto, deveta u posljednjih deset. DeMar DeRozan ubacio je 30 poena, tri skoka i tri dodavanja kod Raptorsa. Terrence Ross s klupe je dodao 25 poena, pet skokova i dvije ukradene. Kod Bucksa najbolji je bio Giannis Antetokounmpo s 30 poena, osam skokova, pet dodavanja i tri ukradene. Jabari Parker je upisao 27 poena, tri skoka i dva dodavanja.

Miami Heat – Washington Wizards 112:101

Miami je prekinuo niz od pet poraza zaredom. Goran Dragić je ubacio 34 poena, pet skokova i pet dodavanja. Hassan Whiteside je imao 17 poena, 16 skokova i dvije blokade. Kod Wizardsa najbolji je bio John Wall s 30 poena, osam dodavanja i četiri skoka. Bradley Beal je upisao 29 poena, dva skoka i četiri ukradene.

Houston Rockets – Brooklyn Nets 122:118

Sedma pobjeda Houstona zaredom. Deveta u posljednjih deset. James Harden ponovno je bio odličan. Ubacio je 36 poena, 11 dodavanja i osam skokova i dvije ukradene. Eric Gordon je s klupe imao 24 poena. Kod gostiju Bojan Bogdanović nije bio šuterski raspoložen. Ubacio je samo sedam poena. Brook Lopez je imao 26 poena, a Sean Kilpatrick 17 poena, tri skoka i dva dodavanja.

Dallas Mavericks – Denver Nuggets 112:92

Mavsi su upisali šestu pobjedu u sezoni. Predvodio ih je Wesley Matthews s 25 poena, četiri skoka i dvije ukradene. Harrison Barnes je imao 18 poena i tri skoka. Kod Nuggetsa najbolji je bio Nikola Jokić s 27 poena, 11 skokova i četiri dodavanja. Emmanuel Mudiay je imao 17 poena, četiri dodavanja i dva skoka.

Los Angeles Clippers – Portland Trail Blazers 121:120

Neizvjesna utakmica u Los Angelesu. Clippersi su izdržali protiv Blazersa. Chris Paul je imao 21 poena, 14 dodavanja, pet skokova i dvije ukradene. Blake Griffin je također bio dobar s 26 poena, 12 skokova i šest dodavanja. Kod Blazersa Damian Lillard je dodao 24 poena, osam dodavanja i pet skokova. C.J. McCollum je imao 25 poena, pet skokova i tri dodavanja.

Sacramento Kings – Los Angeles Lakers 116:92

Lakersi i dalje nižu poraze, ovo im je bio sedmi zaredom. DeMarcus Cousins je imao 31 poen, 16 skokova, pet dodavanja, dvije ukradene i pet blokada. Treba izdvojiti i Ty Lawsona koji je imao osam poena, šest skokova, pet dodavanja i četiri ukradene. Kod Lakersa najbolji je bio D’Angelo Russell sa 17 poena i četiri dodavanja. Loul Deng je dodao 16 poena, četiri skoka i četiri dodavanja i dvije ukradene.

Latest Posts

NE PROPUSTITE