Monday, October 3, 2022

ZADNJE OBJAVE

Lakersi odali veliko priznanje Shaqu

Jedna od najdominantnijih sila u povijesti košarkaške igre, veliki Shaquille O’Neal, dobio je svoju statuu ispred Staples Centera.

- Advertisement -

Jučer je ispred dvorane održana svečanost na kojoj su bile nazočne mnoge legende Los Angeles Lakersa te bivši Shaqovi suigrači. Između ostalih, prisutni su bili Jerry West, Kareem Abdul – Jabbar, Elgin Baylor – ali i Kobe Bryant.

Neki bi rekli da su šanse da se Kobe ovdje pojavi jednake kao i vjerojatnost da će Shaq pogoditi slobodno bacanje“, našalio se legendarni Kareem.

Shaq i Kobe osvojili su tri uzastopna naslova od 2000. do 2002., a u finalu 2004. godine porazili su ih Detroit Pistonsi. Zbog međusobnih prepirki Shaq je odlučio napustiti Lakerse, no svejedno će ostati zapamćeni kao jedan od najdominantnijih dueta u povijesti.

- Advertisement -

Gurali smo jedan drugoga, imali smo svoje borbe, svoje trenutke, ali smo uvijek poštivali jedan drugoga i osvojili smo tri naslova. To definitivno ne bih mogao bez njega“, izjavio je Shaq o odnosu s Kobejem.

Na pozornicu je prije Shaqa stupio i sam Kobe koji je izrazio svoje divljenje dominantnoj sili kakva je The Big Aristotle sigurno bio i za kraj na šaljiv način poručio njegovoj obitelji:

Vaš otac je bio zaaaaaoo čovjek“.

Latest Posts

NE PROPUSTITE