Wednesday, May 8, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi odali veliko priznanje Shaqu

Jedna od najdominantnijih sila u povijesti košarkaške igre, veliki Shaquille O’Neal, dobio je svoju statuu ispred Staples Centera.

Jučer je ispred dvorane održana svečanost na kojoj su bile nazočne mnoge legende Los Angeles Lakersa te bivši Shaqovi suigrači. Između ostalih, prisutni su bili Jerry West, Kareem Abdul – Jabbar, Elgin Baylor – ali i Kobe Bryant.

Neki bi rekli da su šanse da se Kobe ovdje pojavi jednake kao i vjerojatnost da će Shaq pogoditi slobodno bacanje“, našalio se legendarni Kareem.

Shaq i Kobe osvojili su tri uzastopna naslova od 2000. do 2002., a u finalu 2004. godine porazili su ih Detroit Pistonsi. Zbog međusobnih prepirki Shaq je odlučio napustiti Lakerse, no svejedno će ostati zapamćeni kao jedan od najdominantnijih dueta u povijesti.

Gurali smo jedan drugoga, imali smo svoje borbe, svoje trenutke, ali smo uvijek poštivali jedan drugoga i osvojili smo tri naslova. To definitivno ne bih mogao bez njega“, izjavio je Shaq o odnosu s Kobejem.

Na pozornicu je prije Shaqa stupio i sam Kobe koji je izrazio svoje divljenje dominantnoj sili kakva je The Big Aristotle sigurno bio i za kraj na šaljiv način poručio njegovoj obitelji:

Vaš otac je bio zaaaaaoo čovjek“.

Latest Posts

NE PROPUSTITE