Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi odustali od LeBrona i Georgea, na meti nova velika imena

Los Angeles Lakersi su odlučili promjeniti planove što se tiče potpisivanja free agenta ovo ljeto. Zbog velikog cap spacea, s klubom iz “Grada Anđela” povezivala su se neka velika imena poput LeBrona Jamesa i Paula Georgea. Prvotni plan je i bio potpisati nekog od spomenutog dvojca, no “Jezeraši” su odlučili da će ipak pričekati ljeto 2019. godine kada će neka velika imena poput Kawhija Leonarda, Klaya Thompsona i Jimmyja Butlera biti slobodni igrači.

Lakersi su do ove odluke došli tako što su sagledali neke činjenice. LeBron im se neće pridružiti osim ako neće biti još neki all-star u ekipi, a Georgeu se sviđa u Oklahomi te ju vjerovatno neće htjeti napustiti. Još jedan razlog je taj da će Brandon Ingram Kyle Kuzma dobiti godinu više za razvitak te će klub iz Kalifornije biti još primamljiviji.

Kada bi se rješili ogromnog ugovora vezanog za Luola Denga te uz njega razmjenili Jordana Clarksona ili  Juliusa Randlea, “žuto-ljubičasti” dio Los Angelesa bi imao cap space od čak 60 milijuna dolara te bi sigurno primamili mnogo dobrih igrača.

Navijači Lakersa zasigurno s nestrpljenjem očekuju 2019. godinu kada bi se njihov voljeni klub mogao uzdići iz pepela te napokon napustiti samo dno Zapadne konferencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE