Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi odustali od pregovora s Odomom

Los Angeles Lakersi i Lamar Odom nikako ne mogu pronaæi zajednièki jezik i dogovoriti se oko novog ugovora pa su Lakersi povukli svoju ponudu.

Jedan od najsvestranijih igraèa NBA lige, Odom nije privatio ponudu Lakersa za novim ugovorom. Ponudili su mu 9 milijuna dolara po sezoni za slijedeæe 4 godine i 10 milijuna dolara po sezoni za tri slijedeæe godine. Na te ponude Odom nije odgovarao te su Lakersi odluèili povuæi svoju ponudu. Odom æe tako još neko vrijeme ostati slobodni igraè.

Vlasnik Lakersa, Jerry Buss zaprijetio je kako æe Lakersi povuæi ponudu za novim ugovorom ukoliko Odom ubrzo ne odgovori na ponudu. Kako Odom nije uzvratio ni pozitivan ni negativan odgovor, Lakersima je dosadilo èekati te su povukli svoju ponudu. Novi ugovor ponuðen je Odomu prije više od tjedan dana, ali igraè nije odaslao nikakav odgovor èelnicima prvaka NBA lige.

Toèno je, povukli smo svoju ponudu“, izjavio je John Black, osoba zadužena za odnose s javnošæu kluba iz Kalifornije. “Razgovori su preknuti za dogledno vrijeme. Ipak, postoji moguænost nastavka pregovora.

Lakersi su veæ doveli Rona Artesta i sada nastoje što je moguæe više uštedjeti na novim ugovorima. To se oèito ne dopada Lamaru Odomu koji traži 10 milijuna po sezoni za slijedeæih 5 godina. Oèito je da nijedna strana ne popušta te je moguæe da Odom ubrzo pronaðe novi košarkaški dom, jer ponuda mu zasigurno ne nedostaje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE