Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi pojaèali klupu bivšim šuterom 76ersa

Los Angeles Lakersi blizu su kompletiranja momèadi za sljedeæu sezonu. Juèer su dogovorili dolazak Dwighta Howarda, a odluèili su ojaèati i svoju klupu dovoðenjem Jodiea Meeksa, bivšeg igraèa Philadelphia 76ersa.

U razmjeni za Howarda Lakersi su se morali rastati s Andrewom Bynumom, kojega æe Howard i više nego dobro zamijeniti, te Joshom McRobertsom te Christianom Eyengom. Njih æe pokušati nadomjestiti s Chrisom Duhonom i Earlom Clarkom, koje su doveli u toj razmjeni, ali i Meeksom kojeg su potpisali kao slobodnog igraèa.

Meeksov ugovor je dvogodišnji, a on æe za to vrijeme biti bogatiji za dva milijuna dolara.

Meeks je protekle dvije i pol sezone proveo kao èlan Philadelphije, a uglavnom je imao ulogu u poèetnoj petorci. Za 25 minuta, koliko je prosjeèno provodio na parketu po utakmici, bilježio je 8,4 poena i 2,4 skoka. S takvim brojkama sigurno je mogao dobiti i nešto unosniji ugovor, ali zbog sjajne ekipe koja se okuplja u Los Angelesu odluèio je potpisati za Lakerse koji uz Miami postaju prvi favoriti za osvajanje naslova, iako je za sada to samo na papiru, a ta oèekivanja æe morati opravdati i igrama na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE