Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi pokazuju interes za Iversona?

Da Los Angeles Lakersi ove sezone imaju problema na poziciji razigravaèa nije tajna, te se tako što više odmièe sezona spominju i nova, zvuèna imena koja bi mogla obuæi dres slavnijeg kluba iz grada anðela.

Veæ neko vrijeme kao novi igraè Lakersa spominje se svojevremeno najbolji scorer lige Gilbert Arenas, a danas su osobe upoznate sa situacijom oko kluba javnost upoznale s novim i svakako zanimljivim imenom. Rijeè je o najboljem 1 na 5 igraèu svih vremena, 36-godišnjem Allenu Iversonu.

Iversona se ovih dana povezuje s Portorikanskom i Venecuelanskom košarkaškom ligom, no nema sumnje da bi ga igra uz bivšeg rivala Kobea Bryanta natjerala da se vrati u NBA ligu, o èemu je govorio za vrijeme lockouta, kada je izjavio da æe prihvatiti bilo koju ulogu u momèadi s kojom potpiše ugovor.

Popularni The Answer posljednju je utakmicu u NBA ligi odigrao prije nešto manje od dvije godine u porazu svoje Philadelphije kod Chicago Bullsa i veliko je pitanje u kakvoj bi se formi pridružio ekipi i što bi im uopæe mogao donijeti. U posljednjoj sezoni u NBA ligi bilježio je brojke od 13,8 poena i 4 asistencije po susretu.

Prema prvim informacijama ukoliko Iverson postigne dogovor s Lakersima, morao bi neko vrijeme provesti u razvojnoj ligi dok ne postigne radnu temperaturu. S obzirom da je on jedan od najboljih igraèa koji nije osvojio naslov prvaka realno je za oèekivati da bi Iverson mogao prihvatiti tu ponudu.

Dolaskom Iversona Lakersi bi bili jedna od najzanimljivijih ekipa u ligi, puna iskusnih igraèa koji bi željeli staviti toèku na i u bogatoj karijeri. Motiva neæe nedostajati, Kobe se želi izjednaèiti s Jordanom po broju osvojenih naslova, dok Iverson želi uporno dokazati da mu je još uvijek mjesto na parketima NBA lige, a i to bi mu vjerojatno bila i posljednja prilika da na ruku stavi toliko željeni prsten.

Latest Posts

NE PROPUSTITE