Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi predstavili Antawna Jamisona

Los Angeles Lakersi službeno su na konferenciji za novinare predstavili svoje najnovije pojaèanje, Antawna Jamisona kojeg su potpisali kao slobodnog igraèa.

14-godišnji veteran je u svojoj karijeri igrao za 4 momèadi, te je bio dvaput izabran za nastup na All-Star susretu. Dodajmo kako je i 2004. godine bio najbolji šesti igraè lige. Jamison bi u pojaèanoj momèadi Lakersa trebao imati ulogu rezerve s klupe.

“Biti dio velike organizacije okružen sjajnim suigraèima, odliènim trenerom… to je definitivno veliki dan za mene i nadam se za Lakerse”, rekao je Jamison.

Jamison do sada nije osvojio naslov NBA prvaka, te je vrlo uzbuðen što je u momèadi koja svake godine pretendira za naslov i koja je jedan od glavnih favorita sljedeæe sezone. S Lakersima je potpisao jednogodišnji ugovor èiji je iznos veteranski minimum od 1,35 milijuna dolara.

Jamison je od 2009. do 2012. igrao za Cleveland Cavalierse. Pridružio se momèadi koja je s LeBronom Jamesom i vizijama da bude stalni kandidat za naslov odjednom našla u obnovi nakon Jamesovog odlaska 2010.

“Posljednje dvije godine u Clevelandu su bile teške. Htio sam priliku za naslov, jer nikada nisam imao priliku biti dio tima koji se može boriti za naslov. Nakon neuspjeha i LeBronovog odlaska osjeæao sam da je to vjerojatno  posljednja šansa koju sam mogao dobiti”, rekao je Jamison.

“Posljednje dvije sezone sam imao priliku biti zamijenjen, ali se to nije dogodilo. Ostao sam fokusiran i pozitivan.”

Igrom sluèaja ili jednostavno dobre sreæe, Jamison je sada toèno gdje želi biti. Uz igraèe poput Bryanta, Nasha, Gasola i Bynuma Lakersi imaju ogroman potencijal za naslov.

Jamison je veæ imao priliku igrati s Nashom u Dallasu 2004. godine. On je Nasha pohvalio kao vjerojatno najboljeg  “èistog” playmakera još od Johna Stocktona. U svojoj 14-godišnjoj karijeri Jamison je na prosjecima od 19,5 koševa i 7,9 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE