Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi pronašli traženog razigravaèa

Los Angeles Lakersi ušli su u posljednji dan prijelaznog roka s jednim glavnim ciljem, pronalaskom novog razigravaèa. To su uspjeli u razmjeni s Cleveland Cavaliersima, doveli su Ramona Sessionsa koji æe im predstavljati solidno pojaèanje za ostatak ove sezone.

Uz Sessionsa, Lakersi su dobili iz Christiana Eyengu, dok su Clevelandu poslali Lukea Waltona, Jasona Kapona te izbor prve runde drafta 2012. godine. Dobar je ovo potez Lakersa, uspjeli su dovesti pojaèanje na kritiènoj poziciji, a nakon njegovog dovoðenja shvatili su da imaju višak na poziciji razigravaèa te su Dereka Fishera poslali put Houstona, o èemu smo veæ pisali.

Lakersi su bili veoma blizu razmjene kojom bi doveli Michaela Beasleya u svoje redove, a ostali bez Steve Blakea, uz posredstvo Portlanda koji bi poslao Crawforda prema Minnesoti, no od te razmjene ipak nije bilo ništa.

Sessions æe sljedeæeg mjeseca napuniti 26 godina i mogao bi biti karika koja nedostaje Lakersima da se ukljuèe u borbu protiv San Antonija i Oklahoma Cityja za vrh Zapada. Sessions do sada nije dobivao previše prilika za igru, a kada ih je dobio znao ih je dobro iskoristiti, tako da navijaèi Lakersa mogu biti mirni i vjerovati u ovog mladiæa.

Profesionalnu karijeru zapoèeo je kao èlan Milwaukee Bucksa, koji su ga birali 56. izborom drafta 2007. godine. Osim u Clevelandu i Milwaukeeju, igrao je još i u Minnesoti. Ove je sezone odigrao 41 susret tijekom kojih je prosjeèno bilježio 10,5 poena i 5,2 asistencije po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE