Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi razbili Cavalierse sa 55 poena razlike

Napokon su i Los Angeles Lakersi, aktualni prvaci NBA lige, bili na visini zadatka. U utorak naveèer njihova je igra bila stvarno na pravoj razini, pa su tako s plusom od èak 55 poena (112-57) pobijedili Cleveland.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Nick Young (43)
  • Asistencije: Raymond Felton (14)
  • Skokovi: Kevin Love (20)
  • Ukradene lopte: Andray Blatche (4)
  • Blokade: Marcus Camby (6)

To je treæa najveæa pobjeda svih vremena Lakersa od dana kada su doselili u Los Angeles. Dakako, sve im je bilo lakše time jer su preko puta imali najslabiju momèad Istoène konferenciju koja je ovim upisala 21. poraz u posljednje 22 utakmice. Isto tako, Cleveland je iz igre gaðao tragiènih 30 posto, pa time ovaj visoki rezultat postaje shvatljiviji. Unatoè tome što su zabili ukupno 112 poena najbolji strijelci Lakersa su zabili po 15 poena (Bynum i Artest), dok je najbolji igraè bio Pau Gasol sa 13 poena i 14 skokova.

Sliènu kalvariju je doživio Phoenix na gostovanju kod Denvera gdje je poražen 132-98. U zadnjih deset utakmica je Phoenix, prošle sezone finalist Zapada, ostvario omjer 2-8 i velike promjene izmeðu njih, Orlanda i Washingtona ostavile su, oèigledno, najviših negativnih tragova baš kod njih. Sa 31 poenom je Arron Afflalo u Denveru ostvario rekord karijere.

Drama se odvijala u Washingtonu gdje je domaæin pobijedio Sacramento 136-133 nakon produžetka. U tom je ogledu, pak, pucaèki briljirao Nick Young sa 43 poena. Za tri poena je gaðao odliènih 7-10, a imao je ukupni šut 14-22.

San Antonio je na gostovanju pobijedio Minnesotu 107-96 i tako došao do šesnaeste pobjede zaredom protiv te momèadi. Najdulji je to niz izmeðu neke dvije momèadi NBA lige, a Minnesotu je ovaj put dotuklo pet tehnièkih pogrešaka koje su im suðene tijekom treæe èetvrtine u razmaku od deset sekundi!

“Nikada u životu nisam vidio takvo što. Nije bilo razloga za to”, rekao je centar Minnesote Kevin Love koji je još jednom ostvario respektabilni “double-double” uèinak sa 20 poena i 20 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE