Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi razmišljaju o otpuštanju Metta World Peacea

Los Angeles Lakersi jedan su od onih klubova koji do sada nije iskoristio svoje amnesty pravo no èini se da su sve bliže tome. Kao kandidat spominje se Metta World Peace široj javnosti poznat kao Ron Artest.

Iako je ostavio trag sudjelujuæi u šampionskoj ekipi Lakersa 2010. godine, te na neki naèin izvukao Lakerse u sedmoj utakmici protiv najveæeg rivala, Boston Celticsa, od dolaska u Los Angels jednostavno se nije uspio prilagoditi sustavu te je Philu Jacksonu znao zadati velike glavobolje, a èini se kako ni Mike Brown neæe proæi bolji osim ako se sumnje o „amnestiranju“ ne obistine.

Iako je rijeè o igraèu koji je vrlo popularan u svlaèionici te koji uz doprinos na terenu puno pridonosi imidžu ekipe, Lakersi bi njegovim otpuštanjem oslobodili 7 milijuna dolara salary capa te dobili priliku dovesti efikasnije krilo koje im je potrebno, jer im je osim Bryanta vanjska linija izuzetno neproduktivna. Takoðer postoji opcija da bi Lakersi otpustili Metta World Peacea i ponovo ga potpisali za manje novce. Na taj naèin mogao bi pomoæi ulascima s klupe te kao primjer igraèima poput Davina Ebanksa koji ima potencijal ali treba mentora.

Uz to dodajmo kako je Gilbert Arenas zakazao trening u Los Angelesu ovaj tjedan koji æe biti otvoren za više ekipa te je još nepoznato hoæe li predstavnici Lakersa prisustvovati, no ako je suditi po trenutnom stanju na poziciji razigravaèa u momèadi Lakersa, njihov dolazak ne bi trebao iznenaditi nikoga.

Latest Posts

NE PROPUSTITE