Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi slavili u Philadelphiji, Netsi iznenadili Thunder

Sinoć su u NBA-u odigrane tek četiri utakmice pa ćemo obraditi svaku od njih. Lakersi i Netsi priredili su iznenađenja protiv favoriziranih protivnika.

Philadelphia 76ers – Los Angeles Lakers 104:107

Philadelphia je neočekivano izgubila na svom terenu od Lakersa, ali momčad iz Los Angelesa suvereno je držala vodstvo cijelu utakmicu, no Sixersi su ih stigli na samom kraju i došli na 104:104 nakon čega Brandon Ingram pogađa pobjedničku tricu.

Upravo je spomenuti Ingram bio najbolji kod Lakersa s 21 košem. Jordan Clarkson zabio je 16, a Lonzo Ball imao je solidnu noć s deset poena, osam skokova i osam asistencija. Philadelphiji nije pomogao ni raspoloženi Joel Embiid (33 poena, sedam skokova, šest asistencija) ni triple-double Bena Simmonsa (12 poena, 15 asistencija, 13 skokova). Dario Šarić, zbog problema s očima, nije nastupio.

Phoenix Suns – Washington Wizards 99:109

U utakmici u kojoj su obje ekipe igrale bez svojih prvih imena, bolje su se snašli Wizardsi za koje nije nastupio John Wall, dok za Sunse nije igrao Devin Booker. Sunsi su vodili u prvoj četvrtini, ali Wizardsi su uspjeli slaviti bez većih problema.

Kod poraženih, TJ Warren ubacio je 23 poena uz osam skokova, a Greg Monroe 15 koševa uz sedam skokova. Dragan Bender je za samo sedam minuta upisao po jednu asistenciju i blokadu. Kod Washingtona, Bradley Beal je odigrao još jednu sjajnu utakmicu te je postigao 34 poena, a pratio ga je Markieff Morris s 21 košem.

Brooklyn Nets – Oklahoma City Thunder 100:95

Oklahoma je posustala na još jednoj utakmici koju su trebali dobiti jer su igrali protiv puno slabijeg protivnika. Izgledalo je dobro u prvom poluvremenu u kojem je Thunder imao i 16 koševa prednosti, ali u drugom dijelu kreće preokret Netsa i neočekivano slavlje.

Netse je u preokretu predvodio Caris LeVert s 21 poenom i deset asistencija, dok je Rondae Hollis-Jefferson ubacio 17 koševa. Russell Westbrook odigrao je odlično te postigao 31 poen, osam skokova i šest asistencija, ali ostali su odigrali slabo. Stevens Adams zabio je 12 uz 14 skokova, a Carmelo Anthony je upisao 11 poena uz isto toliko skokova. Paul George nije nastupio.

Utah Jazz – Houston Rockets 101:112

Još jedno lako i dominantno slavlje Rocketsa. Razlika bi bila i puno veća da se momci iz Houstona u zadnjoj četvrtini nisu opustili i dozvolili Uti da smanji prednost, ali razlika je bila prevelika da bi pobjeda Houstona uopće došla u pitanje.

Kod Rocketsa, James Harden zabio je 29, a Ryan Anderson 23, ali odličnu noć imao je Chris Paul s 18 koševa, 13 asistencija i devet skokova. Sjajni rookie Donovan Mitchell predvodio je Utah s 26 koševa, a Alec Burks mu se pridodao sa 17 poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE