Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi upisali najgori poraz u povijesti, Bledsoe odigrao utakmicu karijere

Warriorsi nastavljaju nizati pobjede. Dallas je s lakoćom pobijedio Lakerse, Sunsi pobijedili Toronto, a Minnesota je kod kuće bila bolja od Nuggetsa.

Orlando Magic – Golden State Warriors 98:118

Sedma pobjeda Warriorsa zaredom, 14 u posljednjih 15 utakmica. Stephen Curry je ubacio 27 poena, šest dodavanja i četiri skoka. Klay Thompson je imao 21 poen, pet skokova. Kevin Durant je upisao 15 poena, deset skokova, šest dodavanja, tri ukradene i dvije blokade. Kod Magica najbolji je bio Elfrid Payton s 23 poena, deset dodavanja, četiri skoka. Damjan Rudež je igrao četiri minute bez učinka. Mario Hezonja je odigrao 21 minutu, sedam poena, šut 3-11, šest skokova i dvije ukradene.

Dallas Mavericks – Los Angeles Lakers 122:73

49 poena razlike. Mavse je predvodio Justin Anderson s 19 poena, pet skokova i dva dodavanja. Dirk Nowitzki je imao 13 poena, pet skokova. Deron Williams je ubacio 13 poena, osam dodavanja i pet skokova. Kod Lakersa najbolji je bio Louis Williams s 15 poena. Ivica Zubac je igrao 19 minuta, ubacio je dva poena i četiri skoka.

Toronto Raptors – Phoenix Suns 103:115

Eric Bledsoe izmučio je Raptorse i ubacio je 40 poena uz 13 dodavanja i šest skokova. Devin Booker je imao 20 poena, četiri skoka, dva dodavanja i dvije ukradene. Dragan Bender je odigrao četiri minute bez učinka. Kod Raptorsa DeMar DeRozan je imao 22 poena, četiri dodavanja i tri skoka. Kyle Lowry je upisao 15 poena, šest dodavanja i četiri skoka. Jonas Valanciunas je imao 16 poena, 12 skokova, tri blokade i dva dodavanja.

Minnesota Timberwolves – Denver Nuggets 111:108

Karl-Anthony Towns imao je 32 poena, 12 skokova, sedam dodavanja i četiri blokade u pobjedi Minnesote. Andrew Wiggins je imao 24 poena, četiri skoka i četiri dodavanja. Shabazz Muhammad s klupe je dodao 20 poena, pet skokova. Nemanja Bjelica je igrao 19 minuta, imao je osam poena i četiri skoka. Kod Nuggetsa Gary Harris je imao 22 poena, šest skokova i tri dodavanja. Nikola Jokić je upisao 18 poena, osam skokova, četiri dodavanja i tri ukradene. Jusuf Nurkić nije nastupao.

Latest Posts

NE PROPUSTITE