Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi zainteresirani za razmjene, ali vjeruju mladim igračima

Prema navodima lokalnih medija, Los Angeles Lakersi su zainteresirani za Paula Milsapa i Nerlensa Noela, međutim, nisu spremni odreći se svojih mladih zvijezda. Navodno su Lakersi službeno pregovarali s Hawksima oko Milsapa , dok su za Noela samo izrazili svoju zainteresiranost. Lakersi nisu u mogućnosti ponuditi u zamjenu niti svoje prve izbore u prvom krugu drafta sve do 2020. ili 2021. godine. Pitanje je što onda Lakersi mogu ponuditi da bi uopće zainteresirali Hawkse i Sixerse.

Lakersi su isključili D’Angela Russella, Juliusa Randlea i Brandona Ingrama iz trade opcija dok se za Jordana Clarksona i Larry Nance Jr-a također vjeruje da ih se klub neće tako lako odreći.

Navedeni igrači su ove sezone pokazali svoj potencijal, sličnih su godišta i vjerojatno je da će ih Lakersi sve pokušati zadržati dok prolaze kroz rebuilding fazu.

Ako se kojim slučajem odluče prodati nekoga od mladih snaga, bit će zanimljivo na koji način će uprava kluba pokušati posložiti ekipu i ubrzati rebuilding. Od ostalog materijala za koji Lakersi mogu dobiti nešto za uzvrat tu su Lou Williams i Nick Young koji imaju jako dobru sezonu, dok se za preplaćene i starije Timofeya Mozgova i Luola Denga teško može pronaći pravi kupac. Izvan opcija za ozbiljniji trade su veterani Metta World Peace, Jose Calderon i Marcelo Huertas.

Ipak, najvjerojatnije je da će Lakersi ostati pri svome početnom stavu oko zadržavanja mlade jezgre ekipe, koja bi im bila i najbolja opcija. Uz potencijal koji imaju i pokazuju to bi im se brzo moglo isplatiti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE