Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lamar Odom napustio Maverickse

Sezona se polako bliži kraju i momèadi se pripremaju za doigravanje. Dallas Mavericksi ostaju bez Lamara Odoma, kojeg su doveli prije poèetka ove sezone. Iako æe on formalno ostati èlanom ekipe do kraja sezone, više neæe igrati.

Iz vodstva Mavericksa danas su javili kako su dopustili Odomu da napusti ekipu. On æe još uvijek biti èlan Dallasa, ali do kraja sezone æe se voditi kao neaktivan i neæe više igrati. Dallas ga nije otpustio jer ovime imaju moguænost razmijeniti ga prije ovogodišnjeg drafta.

“Dogovoreno je s Mavericksima da napustim ekipu jer je to trenutno najbolje za obje strane”, izjavio je Odom koji je èlanom aktualnih prvaka postao prije poèetka sezone u razmjeni s Lakersima koji su dobili buduæi izbor prve runde drafta. “Žao mi je što se stvari nisu odvijale bolje za obje strane, ali želim organizaciji Mavericksa, njihovim igraèima i navijaèima svu sreæu u obrani naslova prvaka.”

Prošle sezone Odom je bio najbolji šesti igraè lige, ali oèito mu je teško pala razmjena u Dallas jer nije pružao ni približno iste igre kao u Lakersima. Ove je sezone prosjeèno bilježio 6,6 poena i 4,2 skoka za 20,5 minuta provedenih na parketu. Sve su to najslabije brojke njegove 13-godišnje NBA karijere te je logièno da je došlo do razlaza.

Latest Posts

NE PROPUSTITE